Instant lutrija '10 x CASH'

IHL-11 je lutrijska igra na sreću s unaprijed utvrđenim dobicima i visinom fonda dobitaka, u kojoj sudionik saznaje rezultat igre skidanjem emulzije. Cijena pojedine srećke je 10,00 kuna.

Na licu srećke ispod teksta SRETNI BROJEVI nalaze se tri polja prekrivena emulzijom u obliku kovanice, a ispod teksta TVOJI BROJEVI nalazi se deset polja prekrivenih emulzijom u obliku zvijezde.

Ukoliko se u nekom od polja ispod teksta TVOJI BROJEVI otkrije broj koji je istovjetan broju iz polja ispod teksta SRETNI BROJEVI ostvaren je dobitak u iznosu navedenom u tom polju.

Ukoliko se u nekom od polja ispod teksta TVOJI BROJEVI otkrije simbol 2X ostvaren je dobitak u dvostrukom iznosu od navedenog u tom polju, ukoliko se u nekom od polja ispod teksta TVOJI BROJEVI otkrije simbol 5X ostvaren je dobitak u peterostrukom iznosu od navedenog u tom polju, a ukoliko se u nekom od polja ispod teksta TVOJI BROJEVI otkrije simbol 10X ostvaren je dobitak u deseterostrukom iznosu od navedenom u tom polju.

Na pojedinoj srećki moguće je ostvariti više dobitaka. Ukoliko je ostvareno više dobitaka, ukupan dobitak po srećki čini zbroj ostvarenih pojedinačnih dobitaka. Prosječna vjerojatnost ostvarivanja dobitka je 1:4,02.

U prodaji do 5.10.2019.

  • 10X_435.jpg
fotka_04.jpg

Kako se registrirati?

4 koraka registracije - tako lako! A zapnete li, tu smo svaki dan od 7 do 23h!
registracija