Instant lutrija '20 x CASH'

IHL-12 je lutrijska igra na sreću s unaprijed utvrđenim dobicima i visinom fonda dobitaka, u kojoj sudionik saznaje rezultat igre skidanjem emulzije.

Cijena pojedine srećke je 20,00 kuna.

Na licu srećke ispod teksta SRETNI BROJEVI nalaze se pet polja prekrivena emulzijom u obliku kovanice, a ispod teksta TVOJI BROJEVI nalazi se dvadeset polja prekrivenih emulzijom u obliku zvijezde.

Ukoliko se u nekom od polja ispod teksta TVOJI BROJEVI otkrije broj koji je istovjetan broju iz polja ispod teksta SRETNI BROJEVI ostvaren je dobitak u iznosu navedenom u tom polju.

Ukoliko se u nekom od polja ispod teksta TVOJI BROJEVI otkrije simbol 2X ostvaren je dobitak u dvostrukom iznosu od navedenog u tom polju.

Ukoliko se u nekom od polja ispod teksta TVOJI BROJEVI otkrije simbol 5X ostvaren je dobitak u peterostrukom iznosu od navedenog u tom polju.

Ukoliko se u nekom od polja ispod teksta TVOJI BROJEVI otkrije simbol 10X ostvaren je dobitak u deseterostrukom iznosu od navedenom u tom polju.

Ukoliko se u nekom od polja ispod teksta TVOJI BROJEVI otkrije simbol 20X ostvaren je dobitak u dvadeseterostrukom iznosu od navedenom u tom polju.

Na pojedinoj srećki moguće je ostvariti više dobitaka. Ukoliko je ostvareno više dobitaka, ukupan dobitak po srećki čini zbroj ostvarenih pojedinačnih dobitaka.

Prosječna vjerojatnost ostvarivanja dobitka je 1:3,43.

U prodaji do 5.8.2020.

  • 20X_435.jpg