Kako isplatiti sredstva s HL računa?


S HL računa mogu se isplatiti samo sredstva raspoloživa za isplatu. U sredstva raspoloživa za isplatu evidentiraju se dobici.
Isplata s HL računa obavlja se:

  • na Vaš transakcijski (tekući) račun, isplata se obavlja na Vaš zahtjev u rubrici Moj novčanik te priređivač ne naplaćuje naknadu prilikom isplate dobitaka s HL računa,
  • na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije (potrebno je predočiti ili navesti kod za isplatu kao i osobnu iskaznicu ili putovnicu), isplata se obavlja na Vaš zahtjev u rubrici Moj novčanik te priređivač ne naplaćuje naknadu prilikom isplate dobitaka s HL računa,
  • na Aircash novčanik BEZ NAKNADE, a potom iz Aircash novčanika u gotovini trenutačno isplatite na bilo kojem PBZ bankomatu, kiosku Tiska ili Ina benzinskoj postaji (https://aircash.eu/lokacije/). Dovoljno je samo upisati iznos isplate u kunama i broj mobitela kojim ste se registrirali u Aircash aplikaciji i vaša sredstva s HL računa biti će trenutačno prebačena na Aircash novčanik. Saznajte više ovdje.

Ukoliko zatražite povrat novčanih sredstava koja ste uplatili na svoj HL račun, isplatit ćemo ih, umanjena za iznos manipulacije koji neće biti veći od 5% iznosa za povrat.Podaci o tekućem računu služe isključivo za isplatu sredstava od dobitaka ili povrat prethodno uplaćenih sredstava. Hrvatska Lutrija nema nikakvu mogućnost raspolaganja sredstvima na tom računu.

Od 1. lipnja 2013. IBAN konstrukcija transakcijskih računa obvezno se koristi za izvršavanje svih platnih transakcija.