Kako se registrirati?

1.Osobni podaci

Klikni na "Registrirajte se" i ispravno upiši osobne podatke. Unesi sigurnosni kod koji se nalazi na slici. Klikni da prihvaćaš "Opća pravila sudjelovanja u igrama Hrvatske Lutrije putem interneta", a preporučamo da ih prije i pročitaš. Idi na sljedeći korak, a sustav će provjeriti jesu li uneseni podaci ispravni.

 Registracija_prvi_korak.jpg

Slika 1: Osobni podaci 

2.Kontakt podaci

Ovdje upiši kontakt podatke - odaberi korisničko ime, lozinku, sigurnosno pitanje i odgovor na njega. Važno: korisničko ime ne možeš naknadno promijeniti, a obavezno zapamti ili si negdje na sigurno spremi korisničko ime i lozinku, jer će ti trebati za dalje.

Obavezno upiši e-mail adresu jer je ona neophodna za dovršetak postupka registracije.

Možeš upisati broj mobitela i telefona te odabrati željeni način komunikacije. Preporučamo da odabereš e-mail kao način komunikacije i klikneš na "Želim sudjelovati u promocijama i bonusiranju i primati informacije o posebnim ponudama".

To je za sada sve zato klikni na "Završi registraciju".

 reg.jpg

Slika 2.: Kontakt podaci

 

...i što sada?

Po uspješno završenom postupku registracije, na e-mail adresu stići će ti verifikacijska obavijest s linkom. Zato provjeri svoj e-mail, klikni na link i potvrdi svoju e-mail adresu. Time je aktiviran tvoj HL račun.

Link te odveo na lutrija.hr - tu se prijavi: upiši korisničko ime i lozinku.

Registracija_potvrda_email_adrese.jpg
Slika 3.: Prijava igrača

Sada klikni na "Moj HL račun", a u njemu te čeka izbornik:

  • Moj novčanik: ovdje radiš uplate i isplate
  • Korisnički profil: prilikom registracije si ispunio/la "Osobne podatke" i "Kontakt podatke", sada možeš popuniti i ostalo ako želiš; "Financijski podaci" i "Samoisključenje". Ako klikneš na "Poruke" - tu češ naći poruke koje ti šaljemo. Neke korisne, a neke zanimljive - zato je dobro da ih pratiš.
  • Povijest igara: ovdje možeš pratiti što i kada si igrao/la, u kojem periodu i koliko si uplatio/la
  • Povijest financija: ovdje možeš pratiti sve financijske transakcije
  • Pomoć: preporučamo da pročitaš jer se tu nalaze odgovori na najčešća pitanje.