LUCKY BUTTONS

Lucky Buttons Jackpot

Samo u casinima i automat klubovima Hrvatske Lutrije!

Pred nama je lov na Lucky Buttons Jackpot i više od 100.000 kn, a  koji je moguće osvojiti igrom na bilo kojem automatu za igre na sreću u Casinu i automat klubovima Hrvatske Lutrije. Sve što treba napraviti je odabrati najbliži grad i klub i zaigrati, jer već jedna igra na bilo kojem automatu i malo sreće dovoljno je za osvojiti Jackpot.

Lucky Buttons ima 3 nivoa Jackpota:
Diamond –Jackpot u kojem sudjeluju svi automati HL
Gold – lokalni Jackpot
Silver – lokalni Jackpot

Do sada su osvojena 4 Lucky Buttons Jackpota, u Ludbregu, Vukovaru i dva u Zaboku. Kada će i gdje „pasti“ idući – ne znamo, ali znamo da Jackpot ne treba tražiti po krovovima, već u Casinu i automat klubovima HL.

U klubu Zabok osvojen i četvrti Lucky Buttons nacionalni Jackpot!

Sretni igrač pronašao je sretni gumbić igrajući popularnu igru 'Sizzling Hot' na Premium V+ automatu kuće Novomatic i osvojio 416.492,51 kn! Ovaj sjajni dobitak ostvaren je u ponedjeljak, 23. siječnja u 14:21 sati.

Čestitamo!

493-x-300.jpg

U klubu Zabok osvojen je treći Lucky Buttons nacionalni Jackpot!

Burna noć u klubu Zabok ovog puta nije bila radi lošeg vremena nego radi sretnog gumbića. Više nego sretan dobitnik, malo iza ponoći, 6.8. pronašao je sretni gumbić igrom na sretnom Premium V+ automatu kuće Novomatic te osvojio treći i posljednji Mitsubishi Space Star i 217.117,76 kn.

Čestitku dobitniku pogledajte na https://www.youtube.com/watch?v=3JuePxCUlac

LB-Jackpot.png

U klubu Vukovar osvojen je drugi Lucky Buttons nacionalni Jackpot!

Sretni gumbić pronađen je na sretnom Premium V+ automatu kuće Novomatic i igri "Dolphins Pearl" u automat klubu Vukovar. U ponedjeljak, 7. travnja u 19.34 sati, Bojan Pakter osvojio je sjajnih 204.931,08 kuna i prekrasan Mitsubishi Space Star!

U klubu Ludbreg osvojen je prvi Lucky Buttons nacionalni Jackpot!

Prvi nacionalni jackpot osvojen je u centru svijeta, u Automat klubu Ludbreg, u nedjelju 5. siječnja u 13.30 sati. Iznos od 277.088,55 kuna i Mitsubishi Space Star razveselili su sretnog dobitnika, gospodina Josipa Grabarića.

'Ne mogu niti opisati što osjećam. To što mi se sad dogodilo nešto je najljepše u životu. Presretan sam i vjerujem u Hrvatsku Lutriju, a svima preporučam da igraju u automat klubovima HL jer sreća uvijek čeka vjerne' - izjavio je silno uzbuđeni igrač i nadodao: 'Automobilu Mitsubishiju se veselim jer smo trenutno bez auta.'

Preuzimanje auta bilo je 31.1., na Trgu u centru svijeta, a ovaj veseli događaj uveličali su brojni prijatelji i obitelj g. Jože, predstavnici Hrvatske Lutrije i sponzora Mitsubishi Motors, Basler osiguranje, a kao posebni gosti pridružili su se gradonačelnik Ludbrega i zamjenik župana.