Nagradna igra Misija Rusija

 

Obožavaš nogomet i pogađaš rezultate kao od šale? Iskoristi talent, zaigraj nagradnu igru "Misija Rusija" i odvezi se u novoj Opel Astri Enjoy!
 
Nagradna igra namijenjena je igračima sportskoga klađenja na internetu, prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije i HL Box terminalima. U nagradnoj igri sudjeluje svatko tko odigra listić sportskog klađenja za pet kuna ili više u razdoblju od 11. lipnja do 15. srpnja 2018. godine.

Zanimljivost je da svakog dana do kraja nagradne igre izvlačimo 10 dobitnika promotivnih bonusa u visini 500 kn koji ulaze u bubanj za izvlačenje glavnih nagrada. Od najviše 350 sretnika, njih troje imat će šansu odvesti se u novoj Opel Astri Enjoy ili uhvatiti 50.000 kuna na potrošačkoj kartici.


Sudjelovati je lako, nekoliko koraka dijeli te od glavne nagrade:

  • Odigraj listić sportskog klađenja za 5 kuna ili više u razdoblju od 11.6 do 15.7.2018..
    Kladiti se možeš na lutrija.hr, na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije ili na HL Box terminalu.
  • Svakog dana do kraja nagradne igre (12.6. - 16.7. 2018.) slučajnim odabirom izvlačimo 10 dobitnika promotivnih bonusa - HL kod u visini 500 kn.
  • Za sve vas vjerne internet igrače imamo sjajnu pogodnost. Čak i ako nisi ostvario/la pravo na promotivni bonus, ne brini jer još uvijek možeš osvojiti sjajnu tjednu nagradu - iPhoneX. (u izvlačenju sudjeluju svi listići koji nisu ostvarili pravo na promotivni bonus, a zadovoljili su uvjet od 5 i više kuna te su uplaćeni putem interneta)


16. srpnja maksimalno 350 igrača koji su ostvarili pravo na sudjelovanje u završnom izvlačenju (igrači koji su ostvarili pravo na promotivni bonus i aktivirali ga na lutrija.hr) imaju šanse ostvariti jednu od glavnih nagrada:


1. nagrada automobil marke Opel Astra Enjoy
2. nagrada 50.000,00 kuna na potrošačkoj kartici
3. nagrada 50.000,00 kuna na potrošačkoj kartici