Kako isplatiti sredstva s HL računa?


S HL računa mogu se isplatiti samo sredstva raspoloživa za isplatu. U sredstva raspoloživa za isplatu evidentiraju se dobici.
Isplata s HL računa obavlja se:

  • na Vaš transakcijski (tekući) račun, isplata se obavlja na Vaš zahtjev u rubrici Moj novčanik te priređivač ne naplaćuje naknadu prilikom isplate dobitaka s HL računa,
  • na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije (potrebno je predočiti ili navesti kod za isplatu kao i osobnu iskaznicu ili putovnicu), isplata se obavlja na Vaš zahtjev u rubrici Moj novčanik te priređivač ne naplaćuje naknadu prilikom isplate dobitaka s HL računa,
  • na svim maloprodajnim mjestima Ine kroz aircash aplikaciju koju je moguće preuzeti na mobilni uređaj. Priređivač ne naplaćuje naknadu prilikom isplate dobitaka s HL računa, no aircash naplaćuje naknadu od 4% po pojedinačnom iznosu isplate. Za više informacija o aircash isplati kliknite ovdje.

Ukoliko zatražite povrat novčanih sredstava koja ste uplatili na svoj HL račun, isplatit ćemo ih, umanjena za iznos manipulacije koji neće biti veći od 5% iznosa za povrat.Podaci o tekućem računu služe isključivo za isplatu sredstava od dobitaka ili povrat prethodno uplaćenih sredstava. Hrvatska Lutrija nema nikakvu mogućnost raspolaganja sredstvima na tom računu.

Od 1. lipnja 2013. IBAN konstrukcija transakcijskih računa obvezno se koristi za izvršavanje svih platnih transakcija.