Nagradna igra '35 dana do apartmana'

Odigraj listić sportskog klađenja za 15 kuna ili više u razdoblju od 29. travnja do 2. lipnja 2019. godine.
Kladiti se možeš na lutrija.hr, na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije ili na HL Box terminalu. 
 
Svakog dana tijekom trajanja nagradne igre, slučajnim odabirom izvlačimo 30 dobitnika promotivnih bonusa u visini 200 kn. Da li smo izvukli tvoj uplatni broj možeš jednostavno provjeriti na lutrija.hr, ako posjetiš najbliže prodajno mjesto Hrvatske Lutrije ili na teletekst stranici 776. Ako je baš tvoja potvrda izvučena i ostvario/la si pravo na promotivni bonus postoje dvije opcije:

  • ako je listić sportskog klađenja uplaćen putem interneta dnevni bonus će automatski biti pridodan tvom HL računu
  • ako je listić sportskog klađenja uplaćen na prodajnom mjestu HL ili na HL Box terminalu za aktivaciju bonusa potrebno je registrirati se na lutrija.hr (ako već nisi registriran/a) te kliknuti na ‘uplata na HL račun’, odabrati HL bon i unijeti kod s dodatka potvrde o uplati.

Ukucavanjem koda ulaziš u igru za glavne nagrade, a dobivenih 200 kn možeš iskoristiti za bilo koju igru Hrvatske Lutrije.

* na svom korisničkom profilu uključi opciju da si suglasan/na da sudjeluješ u promocijama. 
 
Izvlačenje glavnih nagrada je 7. lipnja 2019. u 12 sati. Svi dobitnici promotivnih bonusa koji su HL bon aktivirali na HL računu sudjeluju u izvlačenju za glavne nagrade. 
 
Svi dnevni dobitnici promotivnih bonusa u visini 200 kuna, maksimalno 1050 igrača, koji su HL bon aktivirali na HL računu sudjeluju u izvlačenju za glavne nagrade. Sva izvlačenja vrše se pomoću generatora slučajnih brojeva – GSB, a glavne nagrade su slijedeće:

  • Apartman u Poreču 75,24 m2
  • 2x Voucher za putovanje po izboru u visini 22.000 kn
  • 7x Samsung Galaxy S 9+
  • 5x Samsung Gear S3 sat