Obavijest o isplati dobitaka

Poštovani igrači, u cilju smanjenja mogućnosti daljnjeg širenja bolesti COVID-19, novim se mjerama stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koje stupaju na snagu danas, 23. ožujka 2020.g., zabranjuje napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka.

Vodeći računa o činjenici da je zdravlje ispred svega i da se svakim, ne prijeko potrebnim kretanjem i zadržavanjem na javnim prostorima, nepotrebno izlažemo riziku ugroze zdravlja, pozivamo vas da ostanete kod kuće.

Ovime vas pozivamo da nastavite koristiti naše usluge, a u slučaju da vam zbog mjera ograničavanja socijalnog kontakta bude onemogućeno zatražiti isplatu vaših dobitaka, ovim putem vas obavještavamo kako će svim dobitnicima isto biti omogućeno nakon prestanka navedenih mjera.
   
Sve naše dobitnike ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje uz napomenu da će se do daljnjeg isplaćivati isključivo dobici do iznosa od 750,00 kn, na prodajnim mjestima ovlaštenih partnera Hrvatske Lutrije koji trenutačno zaprimaju i uplate za naše igre: Tisak, iNovine, Petrol, Crodux derivati dva, INA, Tifon, Spar Hrvatska, Boso, NLK (Daily Press), Exclusive change, Hrvatska pošta, Contra M, Sloga - Podravska trgovina i ostale male poslovne suradnje.
 
Uz čestitke na osvojenim dobicima i svim onim dobicima koje ćete u narednom periodu tek osvajati, ljubazno vas molimo da pratite informacije koje objavljujemo i da se pridržavate mjera koje su usmjerene na zaštitu zdravlja svih nas!
 
#ostanimodoma #budimoodgovorni