Instant lutrija 'Otvori sef'

IHL-96 je lutrijska igra na sreću s unaprijed utvrđenim dobicima i visinom fonda dobitaka, u kojoj sudionik saznaje rezultat igre (dobitak) skidanjem emulzije sa polja koje se nalazi na licu srećke.

U Igri 1, skidanjem emulzije otkrivaju se 3 polja, a u svakom od njih otisnut je po 1 simbol uz 1 iznos dobitka. Ukoliko se u pojedinom od navedenih polja nalazi simbol ključ igrač je ostvario dobitak u iznosu navedenom uz taj isti simbol. Ukoliko se u pojedinom od navedenih polja nalazi neki drugi simbol dobitak nije ostvaren.

U Igri 2, skidanjem emulzije otkrivaju se pod nazivom Sretni brojevi 4 broja u središnjem polju (brojkom i tekstualnom kraticom), odnosno 12 manjih polja pod nazivom Tvoji brojevi (raspoređenih u krug oko središnjeg polja pod nazivom Sretni brojevi) u kojima se nalazi 12 brojeva, u svakom polju po 1 (brojkom i tekstualnom kraticom uz iznos u kunama). Također, postoji mogućnost da se u pojedinom polju rubrike Tvoji brojevi umjesto broja nalazi simbol kruna uz tekst 5PUTA i iznos u kunama.

Igrač u ovoj igri ostvaruje dobitak:

- ukoliko se po skidanju emulzije u nekom od polja pod nazivom Tvoji brojevi nalazi broj istovjetan nekom od brojeva u središnjem polju pod nazivom Sretni brojevi. Iznos dobitka naveden je u polju uz taj (dobitni) broj.

- ukoliko se po skidanju emulzije u nekom od polja pod nazivom Tvoji brojevi nalazi simbol kruna uz prateći tekst 5PUTA. Iznos dobitka naveden je u polju uz taj (dobitni) simbol i uvećava se 5 puta.


Na istoj srećki moguće je ostvariti do 15 dobitaka.

U prodaji do 5.9.2019.  

Osvoji do 200.000 kn!

  • OTVORi_SEF_blue_435.jpg
  • OTVORi_SEF_gold_435.jpg
fotka_04.jpg

Kako se registrirati?

4 koraka registracije - tako lako! A zapnete li, tu smo svaki dan od 7 do 23h!
registracija