Novi poslovi

Već 40 godina Hrvatska lutrija d.o.o. prepoznata je kao vodeći priređivača igara na sreću. U našem poslovanju važno nam je zadovoljstvo naših igrača, ali i naša prepoznatljivost na tržištu kao društveno odgovorna kompanija koja brine o svojim igračima, zaposlenicima i zajednici u kojoj djelujemo.

Zbog nastojanja da na tržištu igara na sreću u Hrvatskoj zadržimo vodeću poziciju i ispunimo očekivanja svih naših dionika, kontinuirano ulažemo u stručno usavršavanje i zadovoljstvo naših zaposlenika.


Ukoliko i Vi želite postati dio našeg tima, javite se na naše oglase za radna mjesta

Način prijave:

Pozivamo zainteresirane kandidate da dostave traženu dokumentaciju poštom na adresu:

Hrvatska Lutrija d.o.o.
Služba ljudskih potencijala
(za natječaj - navesti naziv natječaja/radnog mjesta za koje se javljate)
Ulica grada Vukovara 72
10000 Zagreb

Napomene: Zaprimljenu dokumentaciju ne vraćamo. Nepotpune i nepravodobno podnesene ponude neće se razmatrati, pa se takva osoba neće smatrati kandidatom prijavljenim na natječaj, kao ni osoba koja ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja.

Dostavom ponude i tražene dokumentacije na natječaj smatra se vašim pristankom na obradu osobnih podataka. Osobni podaci kandidata čuvaju se i obrađuju isključivo u svrhu zapošljavanja. Podaci se čuvaju 30 dana nakon okončanja natječajnog postupka i nakon toga se uništavaju na zakonom propisani način. Svaki kandidat može u bilo kojem trenutku iskoristiti svoje pravo te u cijelosti ili djelomično povući dopuštenje za korištenje osobnih podataka.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prioriteta i koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava dužni su uz prijavu odnosno ponudu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja.

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja mogu biti pozvani na testiranje i intervju, o čemu će biti pravovremeno obaviješteni.

Očekujemo Vašu prijavu kako bi i Vi doprinijeli našoj prepoznatljivosti vodećeg priređivača igara na sreću!

Tijek selekcijskog postupka možete pratiti ovdje.

Više o postupku zapošljavanja u HL pročitajte ovdje.