Novi poslovi

Već 45 godina Hrvatska lutrija d.o.o. prepoznata je kao vodeći priređivača igara na sreću. U našem poslovanju važno nam je zadovoljstvo naših igrača, ali i naša prepoznatljivost na tržištu kao društveno odgovorna kompanija koja brine o svojim igračima, zaposlenicima i zajednici u kojoj djelujemo.

Zbog nastojanja da na tržištu igara na sreću u Hrvatskoj zadržimo vodeću poziciju i ispunimo očekivanja svih naših dionika, kontinuirano ulažemo u stručno usavršavanje i zadovoljstvo naših zaposlenika.

Ukoliko i Vi želite postati dio našeg tima, javite se na naše oglase za radna mjesta:

Svojim zaposlenicima osiguravamo:

  • Kontinuirane edukacije
  • Mogućnost napredovanja
  • Redovitu isplatu plaće do 15. u mjesecu
  • Dodatke na plaću (mjesečna stimulacija, naknada za rad u smjenama, noćni rad, nedjeljom…)
  • Pokriće troškova prijevoza
  • Božićnicu, regres, dar za djecu, solidarnu pomoć, dar u naravi, potporu za rođenje djeteta u iznosu od 10.000,00 kuna i sl.
  • Sistematski pregled
  • Plaćeni dopust za osobne potrebe radnika, za dragovoljno davanje krvi, za volontiranje, slobodan prvi dan škole roditeljima prvašića

Način prijave:

Pozivamo zainteresirane kandidate da dostave traženu dokumentaciju poštom na adresu:

Hrvatska Lutrija d.o.o.
Služba ljudskih potencijala
(za natječaj - NAVESTI NAZIV RADNOG MJESTA)
Ulica grada Vukovara 72
10000 Zagreb

Napomene:
Zaprimljenu dokumentaciju ne vraćamo. Nepotpune i nepravodobno podnesene ponude neće se razmatrati, pa se takva osoba neće smatrati kandidatom prijavljenim na natječaj, kao ni osoba koja ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja.

Dostavom ponude i tražene dokumentacije na natječaj smatra se vašim pristankom na obradu osobnih podataka. Osobni podaci kandidata čuvaju se i obrađuju isključivo u svrhu zapošljavanja. Podaci se čuvaju 30 dana nakon okončanja natječajnog postupka i nakon toga se uništavaju na zakonom propisani način. Svaki kandidat može u bilo kojem trenutku iskoristiti svoje pravo te u cijelosti ili djelomično povući dopuštenje za korištenje osobnih podataka.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prioriteta i koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava dužni su uz prijavu odnosno ponudu na javni natječaj priložiti sve dokaze temeljem kojih ostvaruju pravo prioriteta.

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja mogu biti pozvani na testiranje i intervju, o čemu će biti pravovremeno obaviješteni.

Očekujemo Vašu prijavu kako bi i Vi doprinijeli našoj prepoznatljivosti vodećeg priređivača igara na sreću!


Tijek selekcijskog postupka možete pratiti ovdje.

Više o postupku zapošljavanja u HL pročitajte ovdje.