Turnir Brzih 35

Turnir u igri Brzih 35 traje od 13. do 21. travnja 2019. u 23:59:59 sati, a organizira se putem interneta na stranici www.lutrija.hr.  
 
U natjecanju sudjeluju svi igrači registrirani na internetskim stranicama Hrvatske Lutrije, koji u svom korisničkom profilu na HL računu imaju aktiviranu opciju sudjelovanja u promocijama i bonusiranju, i u razdoblju promocije uplate igru Keno-Brzih 35 putem interneta.
 
Sudionici se natječu u tri kategorije (IGRE):
- IGRA 1: najveći prosječni dobitak 'NPD',
- IGRA 2: najveći prosječni omjer ukupnog dobitka i ukupne uplate 'ODU'
- IGRA 3: najveći pogođeni množitelj 'NPM'
 
Nagrade u svakoj kategoriji (IGRI) su:
1. nagrada (ZLATO): bonus u vrijednosti 750,00 kn za igru putem interneta,
2. nagrada (SREBRO): bonus u vrijednosti 500,00 kn za igru putem interneta, 
3. nagrada (BRONCA): bonus u vrijednosti 250,00 kn za igru putem interneta. 
   
Kriteriji odabira pobjednika po kategorijama:
1)     najveći prosječni dobitak 'NPD' (NPD = Ukupni dobitci / Ukupni broj uplaćenih listića) - pobjednikom se smatra sudionik čiji ukupni dobitci podijeljeni s ukupnim brojem listića koje je uplatio (bez obzira jesu li dobitni ili nedobitni) daju najveći iznos.  
Ukoliko dva ili više sudionika imaju isti rezultat, boljim se smatra rezultat ostvaren s većom ukupnom uplatom.
 
2)     najveći omjer ukupnog dobitka i ukupne uplate 'ODU' (ODU = Ukupni dobitci / Ukupna uplata) - pobjednikom se smatra sudionik čiji ukupni dobitci podijeljeni s ukupnim iznosom uplate (bez obzira jesu li listići dobitni ili nedobitni) daju najveći iznos.  
Ukoliko dva ili više sudionika imaju isti rezultat, boljim se smatra rezultat ostvaren s većim brojem uplaćenih listića.
 
3)     najveći pogođeni množitelj 'NPM' (NPM =  Dobitak / Uplata) - pobjednikom se smatra sudionik koji je ostvario pojedinačni dobitak s najvećim množiteljem.
Ukoliko dva ili više sudionika imaju isti rezultat, boljim se smatra listić s većim iznosom uplate, a ukoliko i nakon toga bude isti rezultat, za određivanje boljeg u obzir se uzima vrijeme odigravanja  na način da se boljim smatra rezultat koji je prije ostvaren (listić koji je prije uplaćen). 
  
Nadimci dobitnika nagrada bit će objavljeni na internetskoj stranici www.lutrija.hr