Za odgovor odaberite pitanje iz liste

Keno - kako igrati?

Obavijest igračima

Rok za primanje uplata lutrijskih igara putem interneta je od 0 do 24 sata svaki dan.

Odjel podrške igračima stoji na raspolaganju svaki dan od 7 do 23 sata.

Sve prijedloge, primjedbe ili probleme na koje nailazite, molimo javite nam na besplatni info telefon 0800 600 607 ili pošaljite mail na podrska@lutrija.hr

Kako igrati Keno?

Kako igrati Keno putem interneta?

Nakon što odaberete jednostavni ili sistemski listić potrebno je odabrati Keno igru,  sistem koji želite odigrati (ako igrate sistemsku igru), te brojeve iz polja sa brojevima od 1 do 80 i cijenu kombinacije.

Kako da zamijenim odabrane brojeve?

Ako želite promijeniti sve odabrane brojeve, kliknite na X i birajte ponovo. Ako želite promijeniti neke od brojeva, u polju s brojevima  kliknite na broj koji želite izbrisati i označite novi.

Što je što...u igri Keno?

Što je Quick pick?

Quick pick (QP) je opcija kojom računalo bira  brojeve za Vas.Svakim klikom na QP dobivate novi odabir.

Što je Moja igra / Igraj Moju igru?

Klikom na polje Moja igra ili Igraj Moju igru prikazuje se spremljen listić igre (na kojoj ste trenutno) koji možete ponovo odigrati. Moguće je spremiti samo jednu igru i to odmah nakon uplate ili naknadno iz pregleda odigranih listića.

Što su Odigrani listići?

Ova opcija vodi Vas u POVIJEST IGARA gdje imate uvid u sve uplaćene listiće igre na kojoj se trenutno nalazite. Moguće je pretraživanje i sortiranje po statusu listića, vremenu uplate te iznosu uplate.

Što je Pretplata?

Ova opcija Vam omogućava da iste brojeve odigrate od 2 do 7 kola unaprijed.

Što znači Igraj posljednju igru?

Ova opcija Vam omogućava odigravanje zadnjeg uplaćenog listića za igru na kojoj ste trenutno.

Što znači Spremi kao moja igra?

Klikom na Spremi kao moja igra, pohranjujete odabranu igru za buduće uplate. Drugim riječima, ovo je Vaša omiljena kombinacija brojeva koju možete uvijek pogledati i promijeniti klikom na MOJA IGRA.

Hoću JACKPOT! A što je to?

Što je "Hoću JACKPOT"?

Znate za koliko želite odigrati, a u žurbi ste? Za Vas smo osmislili "Hoću JACKPOT"!

"Hoću JACKPOT" je unaprijed odabrana igra za određeni iznos uplate, kojim se smanjuje broj koraka potrebnih za uplatu igre.

Što mi nudi "Hoću JACKPOT" za 1 kn?

Za 1 kn ponuđena Vam je jedna kombinacija Keno igre 10. Možete je odmah odigrati, klikom na IGRAJ ili mijenjati brojeve kombinacije.

Što mi nudi "Hoću JACKPOT" za 9 kn?

Za 9 kn za igru Vam je pripremljena Keno igra 8, sistem od 9 brojeva, cijena po kombinaciji 1,00 kn. Odigrajte odmah, klikom na IGRAJ ili promijenite ako nešto želite (brojeve kombinacije,sistem ili cijenu po kombinaciji).

Što mi nudi "Hoću JACKPOT" za 15 kn?

Za 15 kn za igru je pripremljena Keno igra 4, sistem brojeva 6, cijena po kombinaciji 1,00 kn. Odigrajte odmah, klikom na IGRAJ ili promijenite ako nešto želite (brojeve kombinacije,sistem ili cijenu po kombinaciji).

Što mi nudi "Hoću JACKPOT" za 36 kn?

Za 36 kn za igru je pripremljena Keno igra 7, sistem brojeva 9, cijena po kombinaciji 1,00 kn. Odigrajte odmah, klikom na IGRAJ ili promijenite ako nešto želite (brojeve kombinacije,sistem ili cijenu po kombinaciji).

Što mi nudi "Hoću JACKPOT" za 45 kn?

Za 45 kn za igru je pripremljena Keno igra 8, sistem brojeva 10, cijena po kombinaciji 1,00 kn. Odigrajte odmah, klikom na IGRAJ ili promijenite ako nešto želite (brojeve kombinacije,sistem ili cijenu po kombinaciji).

Što mi nudi "Hoću JACKPOT" za 66 kn?

Za 66 kn za igru je pripremljena Keno igra 10, sistem brojeva 12, cijena po kombinaciji 1,00 kn. Odigrajte odmah, klikom na IGRAJ ili promijenite ako nešto želite (brojeve kombinacije,sistem ili cijenu po kombinaciji).

Ako želite znati više o igri Keno...

Što je Keno?

Keno je brojčana igra u kojoj se izvlači 20 brojeva iz grupe brojeva od 1 do 80. Posebnost igre je da igrač unaprijed zna iznos dobitka.

Kada je izvlačenje?

Izvlačenja su svaki dan u 14:30 (za uplate primljene do 14 sati) i 20:30 (za uplate primljene do 20 sati). 

Kako mogu saznati izvučene brojeve i broj pogodaka?

Dobitne brojeve možete saznati klikom na polje REZULTATI u glavnom horizontalnom izborniku.
Pogođene brojeve možete lako provjeriti ukoliko ste odigrali putem interneta. Prijavite se svojim korisničkim podacima, kliknite na poveznicu Moj HL račun, a zatim na polje POVIJEST IGARA i provjerite pogođene brojeve klikom u stupac IGRA. Brojevi koje ste pogodili označeni su zelenom bojom.

O uplati...

Koja je cijena kombinacije?

Ovisno o Keno igri, igrač sam određuje uplatu po kombinaciji:

 • u igri Keno 10 i Keno 9 od 1,00 kn do 20,00 kn
 • u igri Keno 8 od 1,00 kn do 40,00 kn
 • u ostalim Keno igrama od 1,00 kn do 100,00 kn

Koliko mogu najmanje uplatiti za igru Keno?

Za samo 1,00 kn možete sudjelovati u igri. To je minimalna cijena jedne kombinacije.

Koliko mogu najviše uplatiti na jednom listiću?

Maksimalna uplata različita je za svaku Keno igru i ovisi o broju mogućih kombinacija kod sistemskih listića.

Koji je krajnji rok za uplatu?

Preostalo vrijeme uplate za tekuće kolo prikazano je na desnoj strani ekrana.

Mogu li poništiti izvršenu uplatu?

Za uplate izvršene putem interneta ne postoji mogućnost poništavanja.

O dobicima…

Kako ostvariti dobitak?

Prilikom samog odabira Keno igre, u tablici na desnoj strani ekrana imate uvid u moguće pojedinačne dobitke. Kod jednostavnog listića dobitak više vrste isključuje dobitak niže vrste.

Kako mogu provjeriti da li je moj listić dobitni?

Svaki dobitak biti će automatski pridodan na Vaš HL račun. Provjeriti stanje možete u bilo kojem trenutku klikom na Moj HL račun. Kroz opciju POVIJEST IGARA imate uvid u sve uplaćene listiće i njihove trenutne statuse. Klikom na listić koji želite provjeriti, dobit ćete njegov prikaz.

Postoji li ograničenje u visini dobitaka?

Maksimalni fond dobitaka je definiran u odnosu na broj pogođenih brojeva. Maksimalni fond dobitaka za Keno igru 10 iznosi 2.000.000,00 kn, a ukoliko bi eventualni  ukupni dobici bili veći, primjenjuje se proporcionalno preračunavanje.
Za sve ostale Keno igre ukupni iznos za jednu vrstu dobitka iznosi maksimalno 800.000,00 kn a ukoliko bi eventualni ukupni iznos dobitaka bio veći, također se primjenjuje proporcionalno preračunavanje.

Što nakon dobitka?

Kako podići dobitak?

Sve isplate s HL računa obavljaju se isključivo na osnovu vašeg naloga za isplatu. Nalog za isplatu sa HL računa postavljate preko opcije MOJ NOVČANIK klikom na ISPLATA. 

Koliki je porez na dobitke u igri Keno?

Porez se obračunava i naplaćuje pri isplati dobitka, a obračun i uplatu obavlja priređivač igara na sreću (Hrvatska Lutrija).
Porez na dobitke plaća se po stopi od 10% na dobitke između 750,00 kuna i 10.000,00 kuna; po stopi od 15% na dobitke između 10.000,00 kuna i 30.000,00 kuna; po stopi od 20% na dobitke između 30.000,00 kuna i 500.000,00 kuna te po stopi od 30% na dobitke iznad 500.000,00 kuna.

Što je dokaz sudjelovanja u igri?

Dokaz sudjelovanja u igri temeljem kojeg se isplaćuje dobitak je elektronička potvrda o uplati, pohranjena na neizbrisivom mediju  u centralnom sustavu priređivača. Elektroničku potvrdu o uplati moguće je ispisati, ali ispis nije temelj za isplatu dobitka.

 
REZULTATI PRETRAGE
  HRVATSKA LUTRIJA d.o.o.
  Ulica grada Vukovara 72, 10000 Zagreb
  OIB: 27905228158, www.lutrija.hr
  BESPLATNI TELEFON: 0800 600 607

  ISPIS ELEKTRONIČKE POTVRDE O UPLATI
  Ovaj dokument nije temelj za podizanje dobitka!